OVER.HR

powered by ATAS

Dugogodišnje iskustvo na našem tržištu stečeno distribucijom proizvoda tvrtke ATAS sada poprima novu razinu plasirajući novu liniju proizvoda OVER.

Linija proizvoda OVER nastala je od strane talijanske tvrtke ATAS Srl, sa istim specifikacijama i istom razinom kvalitete kao i proizvodi ATAS, koja je u nekim segmentima čak i poboljšana. Istovremeno uz poštivanje svih najstrožih ekoloških standarda.

Naše iskustvo u segmentu autodijelova i autokozmetike već 25 godina jamči profesionalnost i pouzdanost, što pokazuje i veliki broj naših zadovoljnih kupaca, a cilj nam je sa novom linijom OVER učvrstiti poziciju lidera u tom polju.

ATAS.IT

Tvrtka ATAS je talijanska tvrtka s preko 50 godina iskustva u njezi automobila. Proizvodi tvrtke Atas se distribuiraju u širokoj prodajnoj mreži duž cijele Italije kao i preko 40 zemalja u Europi i svijetu. Zahvaljujući godinama skupljanom iskustvu, dostupnosti modernih istraživačkih laboratorija, specijaliziranom osoblju i modernoj opremi na površini od preko 40 000 kvadrata tvrtka je odlučila ponuditi novu liniju proizvoda OVER. Glavna odlika nove linije OVER je nuditi vrhunsku kvalitetu proizvoda i deterdženata za ljepotu automobila i ostalih oblika transporta uz poštivanje svih ekoloških normi. Linija cilja na specifične sektore trgovine, pogotovo veleprodaju, supermarkete, trgovine autodijelova te trgovine specifične namjene.