REGISTRACIJA KORISNIKA

Sadržaj Internet prodavaonice dostupan je registriranim i neregistriranim korisnicima (gostima). Kako biste kupovali na www.overline.hr možete se registrirati. Registracija nije obavezna.
Registraciju na web shopu www.overline.hr moguće je napraviti samo punoljetnim osobama. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom registracije. Ako dođe do bilo kakve promjene podataka koje ste unijeli prilikom registracije, molimo Vas da u što kraćem roku ažurirate Vaš korisnički račun, odnosno obavijestite nas o nastalim promjenama putem e-mail adrese: prodaja@psc-aleksic.hr. Svaki registrirani korisnik prima svoje korisničko ime i lozinku koja je tajna. Odgovorni ste za sve akcije i narudžbe koje su naručene pod Vašim korisničkim računom. Ako znate ili sumnjate da još netko zna Vašu lozinku, ljubazno Vas molimo da nas kontaktirate putem e-maila: prodaja@psc-aleksic.hr kako bismo Vam dali upute za izmjenu Vaše lozinke. Krajnji potrošač u web shopu www.overline.hr je isključivo registrirani korisnik odnosno neregistrirani korisnik (gost). Prilikom registracije u web shopu www.overline.hr bit ćete dužni kreirati lozinku koju morate zadržati samo za sebe i ne dijeliti je s drugim osobama. Ako postoji bilo kakva sumnja da postoji propust u sigurnosti, PSC Aleksić d.o.o. ima pravo od Vas tražiti da promijenite lozinku ili može blokirati Vaš korisnički račun.
Postupak registracije: Registrirati se možete odmah po otvaranju www.overline.hr ili na završetku kod kupovine. Registracijom upisujete sve potrebne podatke za izradu računa i slanje paketa:
Ime i prezime kontakt osobe za dostavu; adresa dostave; ako ste tvrtka potrebne podatke kao što je R1; broj mobitela i e-mail adresu.

NAPOMENA:

Obrada osobnih podataka kao što je ime, prezime, adresa, e-mail adresa i broj telefona kupca uvijek će biti u skladu s Općom Uredbom o zaštiti osobnih podataka i zakonskom regulativom države članice koja je primjenjiva na web stranici www.overline.hr. Zaštita osobnih podataka veoma je važna na web stranici www.overline.hr. Korištenje web stranice www.overline.hr moguće je i bez pružanja osobnih podataka. Međutim, ako ispitanik želi koristiti neke od usluga ove web stranice, obrada osobnih podataka može biti nužna. Ako upišete pogrešnu e-mail adresu nećemo moći poslati podatke od vaše narudžbe. Molimo Vas da upišete točnu e-mail adresu. Nakon izvršene registracije dobiti ćete lozinku na svoju e-mail adresu. Lozinku i korisničko ime spremite jer će vam trebati kod sljedeće narudžbe. Kada ste jednom registrirani ne morate više unositi svoje podatke kod kupovine. Dovoljno je samo jednom i to prvi put kad se registrirate a za svaki sljedeći put prijavljujete se s pomoću Vašeg korisničkog imena i lozinke.

Registrirani korisnici mogu:
Kupovati preko OVERLINE Shopa
Vidjeti status narudžbi
Pogledati povijest narudžbi
Spremiti proizvode za usporedbu
Dodavati u listu želja

Neregistrirani korisnici ( GOST) može:
Kupovati preko OVERLINE Shopa
Pregledavati ponude
Sastavljati listu želja
Informirati se o proizvodima i uslugama

Prednosti ako ste registrirani korisnik: Ulazite u našu bazu podataka te Vam šaljemo obavijesti o novostima i akcijama. Zbrajanjem kupovina stječete mogućnost povremenog ili stalnog popusta – ovisno o kupnji.
Izgubljena lozinka: Ako ste izgubili lozinku pošaljite e-mail na našu adresu prodaja@psc-aleksic.hr.
U najkraćem mogućem roku poslat ćemo Vam nove pristupne podatke.