Tvrtka ATAS je talijanska tvrtka s preko 50 godina iskustva u njezi automobila. Proizvodi tvrtke Atas se distribuiraju u širokoj prodajnoj mreži duž cijele Italije kao i preko 40 zemalja u Europi i svijetu. Zahvaljujući godinama skupljanom iskustvu, dostupnosti modernih istraživačkih laboratorija, specijaliziranom osoblju i modernoj opremi na površini od preko 40 000 kvadrata tvrtka je odlučila ponuditi novu liniju proizvoda OVER.

Glavna odlika nove linije OVER je nuditi vrhunsku kvalitetu proizvoda i deterdženata za ljepotu automobila i ostalih oblika transporta uz poštivanje svih ekoloških normi. Linija cilja na specifične sektore trgovine, pogotovo veleprodaju, supermarkete, trgovine autodijelova te trgovine specifične namjene.

Izjava proizvođača o istovrsnosti proizvoda ATAS i OVER

Prijevod izjave proizvođača na HR:

ATAS SPECIALITY

Codisotto di Luzzara, 23.11.2017.

NAŠIM DRAGIM KUPCIMA 

U HRVATSKOJ I

BOSNI I HERCEGOVINI

Obavještavamo Vas da OVER proizvodi – u kanisterima, plastičnim bocama ili kutijama – pripremljeni su, pakirani i prodani od strane tvrtke ATAS Srl u tvornici u gradu Codisotto di Luzzara (RE) Italija, i koji imaju istu razinu kvalitete.

Ova inicijativa – koja omogućava ponudu u istoj zemlji i OVER i ATAS linije proizvoda, proizvedena od strane istog proizvođača – provodi se u istoj zemlji sa širokim mogućnostima, gdje je moguće kreirati različite poslovne zone, i gdje se dva distributera – ozbiljno i korektno – pridržavaju ovog dogovora, i odriču komercijalnog pritiska s ciljem poštivanja međusobnog djelovanja.

Želimo se zahvaliti svim našim dragim kupcima koji će nam i u budućnosti ukazati svoje povjerenje te Vas pozdraviti i zaželjeti Vam uspješan posao.

ATAS Srl.

Via Nazionale, 279

Codisotto di Luzzara (RE) Italy